Chevrolet Cruze întârzie

Foarte multe lume a apreciat noul Chevrolet Cruze şi sunt convins că mulţi s-au transformat şi în potenţiali cumpărători. Şi ce face GM?

Chevrolet Cruze întârzie Chevrolet Cruze întârzie

Amână lansarea. Da, aţi citit bine, amână lansarea. Şi viitoarea generaţie Malibu se pare că va mai întârzia cu cel puţin jumătate de an, potrivit unor zvonuri apărute în presa americană. Care este motivul unei asememea mişcări, mai ales când vorbim despre un model cu un pontenţial imens, considerat de unii mai mare şi decât acela al modelului Volt?

Reducere de costuri. Se pare că GM se pregăteşte pentru un an 2009 şi mai dezastruos şi pur şi simplu nu are bani să bage în producţia de serie noul Cruze. 16,2 milioane de automobile a vândut GM în SUA în 2007, anul acesta se pare că vor fi doar 14,2 milioane iar anul viitor suma va scădea la aproape 13 milioane. Iar oficialii americani se aşteaptă ca piaţa să-şi revină după actuala criza abia în 2010. Aşadar, vin vremuri grele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.