Chevrolet lansează programul Care Weeks

În timpul programului Care Weeks, care se va desfăşura în perioada 29 octombrie – 13 noiembrie 2010, proprietarii de autovehicule Chevrolet sunt invitaţi la reparatorii autorizaţi pentru o verificare de iarnă.

Chevrolet lansează programul Care Weeks Chevrolet lansează programul Care Weeks

Cu toţii ne pregătim pentru iarnă, însă şi autovehiculele noastre trebuie să fie pregătite pentru anotimpul rece în aceeaşi măsură, pentru a ne transporta în siguranţă în sezonul hibernal.

Chevrolet este preocupată continuu de oferirea celor mai bune servicii clienţilor săi. De aceea, pentru a susţine dorinţa clienţilor de a se pregăti pentru iarnă, Chevrolet lansează programul Care Weeks.

Clienţii pot beneficia de:

- o revizie tehnică a autovehiculului, la un preţ promoţional recomandat de la 390 RON (TVA, piesele şi manopera incluse)

- o verificare gratuită de iarnă

- accesorii originale Chevrolet la preţuri speciale

Serviciile oferite în reţeaua Chevrolet sunt realizate conform standardelor producătorului, de echipe specializate şi cu piese originale Chevrolet.

Chevrolet a pregătit şi un cadou primilor 500 de clienţi: o pereche de mănuşi cu sigla Chevrolet.

În timp ce autovehiculul este verificat, clienţii vor putea testa noile modele Chevrolet şi vor primi informaţii utile despre noua gamă.

Lista completă a reparatorilor autorizaţi Chevrolet este disponibilă pe: www.chevrolet.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.