Chevrolet Malibu la Salonul Auto de la Frankfurt 2011

Chevrolet se prezintă la Salonul Auto de la Frankfurt cu autovehicule sport emblematice, concepte uimitoare şi cu noua navă amiral a gamei europene de modele.

Chevrolet Malibu la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 Chevrolet Malibu la Salonul Auto de la Frankfurt 2011

Anul în care compania Chevrolet îşi aniversează centenarul a fost până acum plin de veşti pozitive, inovaţii şi realizări de excepţie, demne de a fi sărbătorite. A patra companie producătoare de autovehicule din lume este în plină ascensiune, iar acest dinamism va fi reflectat de standul Chevrolet din Hala 9, de la cea de-a 64-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt.

Dintre autovehiculele ce vor fi expuse, patru modele merită o atenţie deosebită: ultima versiune a modelului Malibu, noua navă amiral a companiei Chevrolet pe piaţa europeană, care îi va permite să îşi mărească cota de piaţă în segmentul autovehiculelor din clasa medie. Modelul Malibu va fi pus în vânzare începând de anul viitor. Între timp, în această toamnă va fi lansată versiunea de motorizare turbo-diesel de 1,3 litri, foarte eficientă, a sportivului Aveo. Deşi nu vor fi puse în vânzare în viitorul apropiat, conceptele Miray şi Colorado Rally reprezintă o nouă viziune în materie de design, interpretând în mod creativ caracteristicile tipice mărcii Chevrolet.

Mult anticipata generaţie a cincea a modelului Camaro şi modelul Corvette Centennial Edition subliniază accentul pe care compania îl pune pe pasiune şi performanţă. În plus, pasionaţii curselor auto vor avea ocazia de a vedea modelul Corvette care a câştigat cursa de la Le Mans la clasa GTE în luna iunie a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.