Chevrolet - maşina celui mai înalt om din lume!

Preşedintele Ucrainei, Viktor Yushchenko, i-a făcut cadou lui Leonid Stadnyck un Chevrolet Tacuma modificat. Deoarece Leonid este cel mai înalt om din lume, confom Cărţii Recordurilor.

Chevrolet - maşina celui mai înalt om din lume! Chevrolet - maşina celui mai înalt om din lume!
Chevrolet - maşina celui mai înalt om din lume!Leonid Stadnyck măsoară 2,59 metri în înălţime şi cântăreşte peste 200 kg, conform oficialilor Guiness Book (care au reuşit să îl măsoare pe ucrainean de-abia anul trecut, în urma refuzurilor acestuia de a intra în Cartea Recordurilor).

Chevrolet - maşina celui mai înalt om din lume!Prin urmare, Leonid este, oficial, cel mai înalt om din lume. Poziţie care i-a atras atenţia preşedintelui ucrainean Viktor Yushchenko, acesta oferindu-i conaţionalului o maşină: un monovolum Chevrolet Tacuma, ale cărui scaune au fost modificate pentru a-i permite lui Leonid să conducă normal.

Întrebare: având în vedere că nici o maşină nu era potrivită pentru el, a făcut şcoala de şoferi cel mai înalt om din lume? Probabil, din raţiuni electorale, acest lucru nici nu mai contează...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.