Chevrolet Matiz - reclamă sexy

Matizul nu a fost şi nu este un automobil care să îţi provoace vise umede, dar poate scoate ce e mai sexy dintr-o femeie. Asta ne-o dovedesc grecii în următoarea reclamă, având în prim plan un banal Matiz şi o superbă protagonistă...strânsă cu uşa.

Când îţi găseşti maşina blocată în parcare nu prea e un prilej de a sărbători. Dacă însă eşti o superbă domnişoară cu o siluetă de invidiat, cu abilităţi de contorsionistă şi maşina cu pricina este un Chevrolet Matiz, rezultatul va fi, cu siguranţă, reclama la cel mai mic model Chevy pentru piaţa din Grecia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.