Chevrolet prezintă, cu cântare, noile echipamente Manchester United

Pentru a evita ambiguitatea, ţinem să menţionăm că nu ne referim la aparatele care măsoară masa, ci la o cântare frumoasă, specifică spiritului Manchester United. Intră în articol şi pregăteşte-te să fredonezi.

Chevrolet prezintă, cu cântare, noile echipamente Manchester United Chevrolet prezintă, cu cântare, noile echipamente Manchester United

Ultima dată când am menţionat colaborarea dintre Chevrolet şi Manchester United, am vorbit despre maşinile pe care le-au primit jucătorii echipei din Premier League

Acum nu vorbim de maşini, ci doar despre modul în care echipa celebrează apariţia noilor echipamente de joc. Nu fi dezamăgit că nu vezi maşini. Dă sonorul mai tare şi bucură-te de un minut de bucurie à la Manchester United.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.