Chevrolet Spark Facelift

Chevrolet a prezentat ultima cosmetizare e modelului său de clasa mică înainte de înlocuirea sa cu un nou exemplar anul viitor.

Chevrolet Spark Facelift Chevrolet Spark Facelift

Schimbările principale au fost efectuate la nivelul spoilerului faţă, acolo unde grila de aerisire a fost modificată iar poziţiile proiectoarelor au fost mutate. În interior pasagerii se pot bucura de un nou sistem de sunet dar din punct de vedere tehnic modificările sunt minime.

Viitorii clienţi vor putea alege ca şi până acum dintre două motoare, cel mic de 0,8 litri şi trei cilindri producând 52 CP. Versiunea mai puternica are 4 cilindri, dezvoltă 66 CP dintr-o cilindree de 1.0 litru şi poate fi opţional comandată cu o cutie de viteze automată şi GPL. De asemenea va exista şi un set de ornamente din plastic ce îi vor da noului model un iz de SUV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.