Chevrolet Traverse

Inspirat din Chevrolet Malibu, noul crossover, Chevrolet Traverse, doreşte a umple golul lăsat de retragerea de pe piaţa americană de SUV-uri al lui Chevrolet TrailBlazer.

Chevrolt Traverse este cel de-al patrulea model al concernului american GM, construit pe platforma tehnică Lambda, după GMC Acadia, Saturn Outlook şi Buick Enclave.

Noul model american împrumută linii de design de la Chevrolet Malibu, cum ar fi grila radiatorului, sau capota motorului. Chevrolet Traverse este propulsat de o unitate V6 de 3,6 litri, care beneficiază de tehnologia injecţiei directe de benzină. Motorul dezvoltă o putere de 286 CP şi un cuplu motor de 345 Nm, 90% din acesta fiind disponibil pe o plajă de turaţii de la 2.500 rpm până la 6.000 rpm. Traverse va fi echipat atât cu transmise integrală, cât şi cu transmisie faţă.

Producţia lui Chevrolet Traverse va începe la sfârşitul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.