Chevrolet Volt are preţ în Germania

Atât costă un Chevrolet Volt în Germania, preţ cu TVA inclus. Anunţul a fost făcut la Salonul Auto de la Geneva.

Chevrolet Volt are preţ în Germania Chevrolet Volt are preţ în Germania

La conferinţa Chevrolet de la Salonul Auto de la Geneva, oficialii mărcii au anunţat şi preţul modelului Volt pentru piaţa germană. Acesta va costa 41.950 euro (TVA inclus) şi vine cu o garanţie de opt ani sau 160.000 km. Garanţia acoperă motorul electric şi setul de acumulatori litiu-ion. Este cea mai mare garanţie ofertă de un constructor în acest moment în Europa.

Chevrolet Volt este un automobil electric ce se poate folosi de un motor termic pentru a îşi mări autonomia. Are patru locuri şi un portbagaj suficient de mare pentru a fi singura maşină a unei familii. Volt poate merge între 40 şi 80 km doar în mod electric iar cu ajutorul motorului pe benzină poate parcurge până la 600 km. Viteza maximă este de 160 km/h iar cuplul motor disponibil este de 368 Nm. Pentru a încărca bateriile este suficientă cuplarea maşinii la o priză standard de 230 V. Încărcare completă durează între trei şi patru ore.

Din toamna lui 2010, Volt este disponibil la vânzare în Statele Unite în şapte state. În acest an, va vi disponibil şi în restul statelor din America, în timp ce în Europa, Volt va ajunge în showroom-uri în noiembrie 2011.

Chevrolet va fabrica 10.000 de unităţi în acest an iar anul viitor sunt programate încă 45.000 unităţi. Volt este produs la uzina Detroit Hamtramck din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.