Chevrolet Volt va avea o versiune monovolum

Americanii de la General Motors vor să profite la maximum de platforma tehnică oferită de Chevrolet Volt. Astfel, cea mai nouă maşină derivată va fi un monovolum.

Chevrolet Volt va avea o versiune monovolum Chevrolet Volt va avea o versiune monovolum

In clip video oficialViitorul MPV a fost surprins şi într-un clip video de anul trecut, alături de viitorul Orlando, însă de data aceasta, avem şi schiţele originale Chevrolet trimise spre patentare. La prima vedere, pare să fie un Chevrolet Volt umflat cu pompa, şi cel mai probabil aşa va şi fi. Interior va fi şi el împrumutat în mare parte de la versiunea electrică americană.

Sub caroserie, un motor electric de 161 CP este pus în milşcare de un set de baterii de 16 kwh, care, odată consumate, sunt alimentate de un motor de 1,4 litri pe benzină. Lansarea unui Chevrolet MPV este foarte probabilă chiar zilele acestea, la Salonul Auto de la Beijing.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.