Chevrolete hibride pentru Dubai

Oficialităţile din Orientul Mijlociu par să fie primele care se gândesc la ce vor face după terminarea petrolului, lansând o linie experiementală de taxiuri hibride.

Chevrolete hibride pentru Dubai Chevrolete hibride pentru Dubai
Fericiti de parca ar vinde petrol Chiar dacă cei din Dubai nu au momentan probleme cu preţul combustibilului, din considerente de imagine, guvernul local a hotărât să inaugureze o linie de taxiuri hibride, în colaborare cu Autoritatea Drumurilor şi Transportului din Dubai. Vehiculele alese pentru acest proiect sunt Chevroleturile Tahoe şi Malibu, ce vor fi testate pe o perioadă de 12 luni.

Terry Johnsson, Preşedinte GM Orientul Mijlociu, a declarat: "Când guvernul din Dubai a hotărât să invetigheze fezabilitatea unui sistem de propulsie alternativ în Orientul Mijlociu, GM şi-a oferit imediat suportul. Evident, suntem foarte mulţumiţi să facem parte dintr-un proiect istoric atât de important."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.