Chevy Aveo Transformer

Cumpără un Chevrolet Aveo şi primeşti gratis o jucărie transformer ce se deghizează exact în maşina pe care ai cumpărat-o.

Chevy Aveo Transformer Chevy Aveo Transformer
Pentru fanii peliculei americane, orice exemplar din seria trasformers trebuie să facă parte din colecţia personală. Dar atunci când pentru un simplu robot se cere cumpărarea unei întregi maşini, fie ea şi Aveo,  întregirea  colecţiei intră în impas. În versiunea Autobot, modelul este foarte agresiv, însă atunci când se transformă în maşină aspectul este cât se poate de cuminte. Potrivit celor de la Autoblog, jucăria face parte dintr-o promoţie limitată de 2000 de exemplare a celor de la GM.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.