Chevy Suburban HD Z71 Diesel

Marele Chevrolet Suburban primeşte un "mic" motor diesel - pentru că la americani aşa este văzut un motor care are "doar" 4,5 litri...

Chevy Suburban HD Z71 Diesel Chevy Suburban HD Z71 Diesel
Noutatea în cazul acestui Suburban: este pentru prima oară când sub capota mastodontului este montat un diesel de numai 4,5 litri, care pune accent pe economia de combustibil - un aspect total nesemnificativ până acum în cazul acestui model. În plus, pentru a fi la înălţimea showului, maşina este dotată şi cu un pachet off-road Z71, care îi conferă un aspect relativ de "trece peste orice". Practic, în funcţie de feedbackul de la SEMA 2007, aceasată versiune de motorizare ar putea intra în producţia de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.