China primeşte BMW Seria 3 cu ampatament lung

Autor: Gabriel Grosoiu 05 apr. 2012 Știri auto

În Europa, noul BMW Seria 3 a fost foarte bine primit, iar singurul lucru pe care îl mai aşteaptă toată lumea este noul BMW M3. Chinezii, însă, mari amatori de maşini germane, au alte priorităţi, aşa că o versiunea cu ampatament mărit pentru Seria 3 pare cea mai bună mişcare a celor de la BMW.

Excentricul model, adresat vorbitorilor de limbă mandarină care îşi permit un şofer personal, va debuta în cadrul Salonului Auto China, ce se va desfăşura în capitala asiatică, Beijing. Tratamentul la care a fost supus cel mai nou BMW Seria 3 a implicat o alungire cu 11 cm a şasiului, ceea ce a generat un spaţiu interior suplimentar şi puncte importante marcate la capitolul prestanţă.

În privinţa motorizărilor, chinezii pretenţioşi vor avea la dispoziţie, în versiunea de bază, motorul pe benzină de 2,0 litri şi 184 CP, pentru ca nivelul următor să aducă propulsorul TwinPower de aceeaşi capacitate cilindrică, dar de 245 CP. Vârful de gamă va pune la bătaie motorul de 3,0 litri şi 306 CP. În mod cert, asiaticii prosperi nu vor ezita să îşi înnoiască maşina anul acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide