China spulberă visele Europei privind sectorul autovehiculelor electrice

Europa a dat lumii unii dintre cei mai mari constructori auto

China spulberă visele Europei privind sectorul autovehiculelor electrice China spulberă visele Europei privind sectorul autovehiculelor electrice

Europa a dat lumii unii dintre cei mai mari constructori auto, însă pierde teren în faţa Chinei în cursa pentru definirea viitorului industriei, scrie Ziarul Financiar.

China este cea mai mare forţă din sectorul bateriilor pentru autovehiculele electrice, sector pe care liderii europeni îl consideră drept vital pentru viitorul industriei auto care are milioane de angajaţi la nivelul continentului.

“Europa şi-ar putea foarte bine vedea producătorii auto transferânduâşi în masă producţia în China pe viitor”, a declarat Simone Tagliapietra, analist Fondazione Eni Enroco Mattei, un think tank din Italia. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.