“Chinezărie” de la RUF: Porsche Panamera XL

Autor: Gabriel Grosoiu 16 ian. 2012 Știri auto

Este de notorietate plăcerea pe care magnaţii chinezi o descoperă de-abia acum, aceea de a se afişa la volanul maşinilor alungite. Fie că este vorba despre modele de clasă mare sau chiar de limuzine, vorbitorii de mandarină pur şi simplu nu se mulţumesc cu dimensiunea standard a maşinilor, preferând versiunile lwb puse la dispoziţie cu abilitate de producători.

Zvonurile potrivit cărora Porsche Panamera ar putea fi oferit pe piaţa chineză în varianta alungită ar putea fi cauza pentru care tunerii de la RUF s-au mobilizat atât de rapid. Astfel, ei au sosit la Salonul Auto Guangzhou, una dintre manifestările de gen cele mai importante din zonă, cu propria interpretare a ideii pe Panamera stretch.

Porsche Panamera XL a primit un plus de 400 mm, plasaţi strategic între punţi. Astfel, importanţii pasageri vor avea parte de loc suplimentar, în timp ce maşina a câştigat puncte semnificative la capitolul prezenţă scenică. Totuşi, greutatea de 1960 kg la care a ajuns maşina va ştirbi din performanţele V8-ului de 414 CP, dar aceasta nu va fi o problemă pentru cei interesaţi mai mult de imaginea lor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide