“Chinezărie” de la RUF: Porsche Panamera XL

Tunerul german RUF se orientează către piaţa chineză cu o reţetă de succes foarte simplă: versiunea alungită a limuzinei celor de la Porsche.

“Chinezărie” de la RUF: Porsche Panamera XL “Chinezărie” de la RUF: Porsche Panamera XL

Este de notorietate plăcerea pe care magnaţii chinezi o descoperă de-abia acum, aceea de a se afişa la volanul maşinilor alungite. Fie că este vorba despre modele de clasă mare sau chiar de limuzine, vorbitorii de mandarină pur şi simplu nu se mulţumesc cu dimensiunea standard a maşinilor, preferând versiunile lwb puse la dispoziţie cu abilitate de producători.

Zvonurile potrivit cărora Porsche Panamera ar putea fi oferit pe piaţa chineză în varianta alungită ar putea fi cauza pentru care tunerii de la RUF s-au mobilizat atât de rapid. Astfel, ei au sosit la Salonul Auto Guangzhou, una dintre manifestările de gen cele mai importante din zonă, cu propria interpretare a ideii pe Panamera stretch.

Porsche Panamera XL a primit un plus de 400 mm, plasaţi strategic între punţi. Astfel, importanţii pasageri vor avea parte de loc suplimentar, în timp ce maşina a câştigat puncte semnificative la capitolul prezenţă scenică. Totuşi, greutatea de 1960 kg la care a ajuns maşina va ştirbi din performanţele V8-ului de 414 CP, dar aceasta nu va fi o problemă pentru cei interesaţi mai mult de imaginea lor.Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.