Chinezii clonează Mercedes-Benz G-Class. Acest monstru cu 6 roţi nu arată rău deloc – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Beijing Auto clonează Mercedes-Benz G-Class de ceva timp sub numele BJ80, dar această ultimă versiune 6×6 copiată după G 63 AMG a reuşit să atraga atenţia tuturor.

Maşina va fi expusă în această săptămână la Salonul Auto de la Beijing, oferind vizitatorilor şansa de a admira aspectul şi proporţiile ieşite din comun. Cele două arată aproape la fel, însă BJ80 6×6 pare puţin mai mic decât G 63 6×6,

Aceste imagini arată maşina în afara Centrului Internaţional de Expoziţii din China, aşteptându-şi probabil rândul să fie expusă în interiorul sălii.

În mod vizibil, este foarte asemănător cu produsul original, totuşi există o serie de caracteristici proprii. Cele mai vizibile ar fi farurile mai mici, cârligul de remorcare care abia se potriveşte sub roata de rezervă masivă şi luminile LED. 

Cabina lui BJ80 6×6 este aproape identică cu cea a lui BJ80. Diferenţele sunt atât de minore încât trec neobservate: modelul obişnuit nu are cusatură de contrast, în timp ce aceasta versiune 6×6 are. De asemenea, este dotat cu piele perforată pe volan şi are scaune din piele cu un aspect mai bun.

În ceea ce priveşte motorul care va pune în mişcare cele 6 roţi, auzim că este vorba despre o unitate cu patru cilindri de 2.3 litri care produce 250 de CP şi un cuplu de 350 Nm. 

GALERIE FOTOComentarii
Inchide