Chinezii clonează Mercedes-Benz G-Class. Acest monstru cu 6 roţi nu arată rău deloc - FOTO

Maşina va fi expusă în această săptămână ...

Chinezii clonează Mercedes-Benz G-Class. Acest monstru cu 6 roţi nu arată rău deloc - FOTO Chinezii clonează Mercedes-Benz G-Class. Acest monstru cu 6 roţi nu arată rău deloc - FOTO

Beijing Auto clonează Mercedes-Benz G-Class de ceva timp sub numele BJ80, dar această ultimă versiune 6×6 copiată după G 63 AMG a reuşit să atraga atenţia tuturor.

Maşina va fi expusă în această săptămână la Salonul Auto de la Beijing, oferind vizitatorilor şansa de a admira aspectul şi proporţiile ieşite din comun. Cele două arată aproape la fel, însă BJ80 6×6 pare puţin mai mic decât G 63 6×6,

Aceste imagini arată maşina în afara Centrului Internaţional de Expoziţii din China, aşteptându-şi probabil rândul să fie expusă în interiorul sălii.

În mod vizibil, este foarte asemănător cu produsul original, totuşi există o serie de caracteristici proprii. Cele mai vizibile ar fi farurile mai mici, cârligul de remorcare care abia se potriveşte sub roata de rezervă masivă şi luminile LED. 

Cabina lui BJ80 6×6 este aproape identică cu cea a lui BJ80. Diferenţele sunt atât de minore încât trec neobservate: modelul obişnuit nu are cusatură de contrast, în timp ce aceasta versiune 6×6 are. De asemenea, este dotat cu piele perforată pe volan şi are scaune din piele cu un aspect mai bun.

În ceea ce priveşte motorul care va pune în mişcare cele 6 roţi, auzim că este vorba despre o unitate cu patru cilindri de 2.3 litri care produce 250 de CP şi un cuplu de 350 Nm. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.