Chinezii invadează Detroit Motorshow

Prezenţa mărcilor chinezeşti la Salonul Auto de la Detroit de la începutul anului viitor va fi mult mai pronunţată.

Chinezii invadează Detroit Motorshow Chinezii invadează Detroit Motorshow

Dar asta nu pentru că aceastea ar avea vânzări mult mai mari în SUA, pentru că nu au. Însă în condiţiile în care tot mai mulţi producători mari au renunţat la a mai participa la acest salon, tot mai multe locuri bune au fost eliberate. Astfel că producătorii chinezi işi vor muta standurile de la periferia salonului chiar în halele principale.

Astfel, BYD Auto şi Brilliance Auto îşi vor prezenta modelele în locul unde în mod normal am fi admirat maşinile Mitsubishi. Şi precum ziceam, anunţurile de neparticipare nu s-au terminat, aşa că nu ar fi exclus că în momentul deschiderii salonului, producătorii chinezi să reprezinte o adevărată forţă chiar în centrul show-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.