Chris Harris îşi face de cap cu noul Ferrari LaFerrari. VIDEO

Chris Harris este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi jurnalişti auto din lume, iar modul în care testează el maşinile încântă zeci de mii de pasionaţi auto de pe glob. Iată că a venit rândul formidabilului Ferrari La Ferrari pentru a fi testat. Iar rezultatul este...

Chris Harris îşi face de cap cu noul Ferrari LaFerrari. VIDEO Chris Harris îşi face de cap cu noul Ferrari LaFerrari. VIDEO

Să testezi un Ferrari LaFerrari este încă un lucru mai rar decât să ajungi în spaţiu ca astronaut - doar o mână foarte selectă de ziarişti a reuşit să ajungă la volanul celui mai puternic şi mai scump Ferrari construit vreodată.

Iată că Chris Harris a avut suficient de multe argumente pentru a-i fi încredinţat un exemplar al maşinii care costă binişor peste un milion de dolari - iar cum toate cele 499 de exemplare au fost deja cumpărate, e clar că proprietarul a avut mare încredere în pilotul-jurnalist britanic pentru a-i lăsa iubirea vieţii lui pe mână.

Care sunt reacţiile lui Harris şi ce ştie să facă un Ferrari LaFerrari, în clipul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.