Chris Harris ne explică de ce HSV Maloo GTS este cel mai tare crossover din lume

Chris Harris ajunge în Australia, unde pune mâna pe cea mai puternică super-utilitară din lume şi, probabil, ultima: HSV Maloo GTS.

Chris Harris ne explică de ce HSV Maloo GTS este cel mai tare crossover din lume Chris Harris ne explică de ce HSV Maloo GTS este cel mai tare crossover din lume

Industria producătoare de maşini din Australia este în colaps, cu Ford care îşi strânge acareturile de acolo şi cu Holden care şi-a anunţat sistarea activităţii. Ceea ce e păcat, căci produsele de acolo sunt cu totul şi cu totul deosebite. 

Bine, poate că nu toate sunt deosebite, însă există câteva exemplare pentru care îţi pare rău, chiar şi fără să le văzut vreodată pe viu. Cel mai semeţ dintre ele este Maloo super-ute, o camionetă care sprintează până la suta de kilometri pe oră în 4,4 secunde şi livrează 585 de cai-putere punţii spate. Şi poate căra până la doi berbeci maturi - şi nu facem aluzie la şofer şi la pasager, ne referim chiar la animale.

O să-l lăsăm pe Chris să spună restul chestiilor despre HSV, în acorduri de V8 şi de scârţâit de anvelope. Şi fum.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.