Chris Harris testează noul Rolls-Royce all-terrain. Cullinan oferă senzaţia de ‘Magic Carpet Ride’ pe orice tip de suprafaţă - VIDEO

Rolls-Royce Cullinan - Denumit după cel mai mare diamant descoperit vreodată, primul automobil Rolls-Royce all-terrain, cu caroseria înălţată, este un inegalabil off-roader.

Chris Harris testează noul Rolls-Royce all-terrain. Cullinan oferă senzaţia de ‘Magic Carpet Ride’ pe orice tip de suprafaţă - VIDEO Chris Harris testează noul Rolls-Royce all-terrain. Cullinan oferă senzaţia de ‘Magic Carpet Ride’ pe orice tip de suprafaţă - VIDEO

Denumit după cel mai mare diamant descoperit vreodată, primul automobil Rolls-Royce all-terrain, cu caroseria înălţată, este un inegalabil off-roader.

Zeci de teste realizate pe întreaga planetă au arătat faptul că maşina este capabilă să abordeze cu încredere şi agilitate orice tip de teren accidentat. În acest sens, sofisticata suspensie pneumatică reglabilă a lui Cullinan asigură faimoasa senzaţie de ‘Magic Carpet Ride’ a Rolls-Royce pe orice tip de suprafaţă de rulare, off sau on-road. În acelaşi timp, aceasta este cu adevarat primul automobil “three-box” în segmentul SUV. 

Noul motor Rolls-Royce V12 de 6.75 de litri produce 563 de cai putere şi un cuplu motor de 850 Nm, distribuit către noul sistem de tracţiune integrală şi sistemul cu patru roţi directoare. 

Chris Harris de la Top Gear a condus noul Rolls-Royce Cullinan şi ne povesteşte cum a fost

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.