Chronograph 2 by AC Schnitzer

Pe lângă crearea accesoriilor şi tratamentele tuning pentru modelele BMW şi Mini, tunerul german AC Schnitzer a scos şi o colecţie de ceasuri elegante.

Chronograph 2 by AC Schnitzer Chronograph 2 by AC Schnitzer

Ceasul de mână Chronograph 2, ultima creaţie a tunerului german AC Schnitzer realizat in house, este format dintr-o carcasa din oţel prevăzut cu un capac filetat ce îl face rezistent la o adâncime de până la 100 de metri sub apă. Cadranul este format din trei cadrane mai mici pentru afişarea secundelor, minutelor şi orelor, iar cureaua este confecţionată dintr-o piele moale de foarte bună calitate. Subtil şi elegant, Chronograph 2 este accesoriul suprem pentru fanaticii zeului automobil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.