Chrysler reduce capacitatea de producţie

Chrysler intenţionează să desfiinţeze, în anul 2008, până la 10.000 de locuri de muncă plătite în funcţie de numărul de ore lucrate, pe măsură ce îşi va reduce capacitatea de producţie, transmite Reuters.

Chrysler reduce capacitatea de producţie Chrysler reduce capacitatea de producţie
Constructorul auto american Chrysler va desfiinţa pâna la 10.000 de locuri de muncă şi va reduce capacitatea de producţie, eliminând din portofoliu patru modele auto cu vânzări scăzute. Dintre acestea se numără Dodge Magnum sedan, versiunea decapotabilă a modelului PT Cruiser, Chrysler Pacifica şi Chrysler Crossfire.

Planul de disponibilizări va afecta angajaţii a cinci fabrici nord-americane, a anunţat grupul auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.