Chrysler revine pe profit

Chrysler, al treilea mare constructor auto de pe piaţa SUA, preluat recent de fondul de investiţii Cerberus Capital Management, ar putea reveni pe profit în decurs de trei ani, a declarat preşedintele Cerberus, John Snow, transmite Reuters.

Chrysler revine pe profit Chrysler revine pe profit
"Cred că situaţia grupului Chrysler se va îmbunătăţi simţitor în decurs de trei ani. Avem un plan pentru readucerea grupului pe profit", a declarat Snow, fost preşedinte al Trezoreriei SUA. Acesta a explicat faptul că noua structură în curs de formare a companiei asigură perspective mai bune pentru Chrysler.

"Avem un număr de directori experimentaţi care pot fi avansaţi pe o treaptă superioară de conducere pentru a aduce o viziune proaspătă", a adăugat el.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.