Chrysler - viitor centru de inginerie în România ?

Chrysler prospectează terenul pentru un viitor centru de inginerie în Europa de Est, locaţiile psibile putând fi Rusia, Polonia şi România.

Chrysler - viitor centru de inginerie în România ? Chrysler - viitor centru de inginerie în România ?
Chrysler intenţionează să îşi externalizeze operaţiunile, căutând posibile locaţii pentru un viitor centru de inginerie situat în Europa de Est. Candidatele de pe lista americanilor sunt România, Rusia şi Polonia conform declaraţiei vicepreşedintelui constructorului auto american, Frank Klegon, pentru Detroit Free Press.

Până la sfârşitul anului, Chrysler intenţionează să angajeze în străinătate circa o mie de specialişti, a declarat Klegon, pentru aceeaşi publicaţie. Chrysler va înfiinţa aceste centre de excelenţă în China, India, Mexic şi Europa de Est, iar angajările vor avea loc în condiţiile în care grupul va reduce numărul de salariaţi din Statele Unite şi Canada cu circa 25.000, până anul viitor.

Chrysler are deja un astfel de centru în China, în cadrul unui amplu program de extindere în străinătate a activităţilor companiei în domeniul proiectării şi dezvoltării de noi modele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.