Chrysler vrea să vândă Dodge Viper!

Ei bine, nu să-l comercializeze cu bucata ci ca un brand în totalitatea lui. Menghina reducerilor de costuri apasă tare pe al treilea constructor american.

Chrysler vrea să vândă Dodge Viper! Chrysler vrea să vândă Dodge Viper!

Iată ce a declarat Bob Nardelli, CEO Chrysler LLC: "Am fost contactaţi de diverşi ofertatori interesaţi în explorarea posibilităţilor date de Viper. Cum compania noastră evaluează toate opţiunile de strategie pentru a maximiza operaţiunile şi valoarea acţiunilor, am fost de acord să discutăm cu aceşti terţi. Şi o vom face având în vedere interesul arătat asupra acestui vehicul de angajaţi, furnizori, dealeri, posesori şi entuziaşti din întreaga lume."

"Viper este o parte importantă din moştenirea firmei noastre. Intenţionăm să oferim un puternic suport operaţional şi financiar pe perioada unei potenţiale tranzacţii, pentru a ne asigură că viitorul lui Viper este cel puţin la fel de bun precum a fost trecut său", a mai adăugat Bob Nardelli.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.