Chuck Norris apare într-o reclamă la Toyota şi salvează tot ce prinde - VIDEO

Chuck Norris şi faimoasa sa barbă se află într-un clip publicitar

Chuck Norris apare într-o reclamă la Toyota şi salvează tot ce prinde - VIDEO Chuck Norris apare într-o reclamă la Toyota şi salvează tot ce prinde - VIDEO

Chuck Norris şi faimoasa sa barbă se află într-un clip publicitar pentru Toyota Tacoma. Având doar autograful său pe capotă, pickup-ul de dimensiuni medii preia punctele forte ale lui Norris, exact ca personajul filmelor de acţiune. Tacoma este renumit pentru puterea sa ca off-roader, dar nu te-ai aşteapta vreodata ca acesta sa fie asociat cu Chuck Norris.

Odată ce semnătura lui Norris se află pe camionetă, Tacoma trece la acţiune. Începe să facă derapaje controlate care formează imaginea feţei sale. Apoi, Toyota începe să-i ajute pe oameni. În primul rând, salvează un gardian al parcului natural prin tragerea unei coarde din centrul grilajului. După care, pickup-ul salvează un lucrător în construcţii şi îl ajută pe un copil să-şi recupereze mingea dintr-un copac. Atunci când nu salvează vieţi, Tacoma face surf, dansează, câştigă meciuri de şah şi intră într-o luptă pe stradă cu rău-făcătorii.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.