Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată

Autor: Marius Vișan 22 nov. 2018 Știri auto
Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată

Un incendiu izbucnit, miercuri seară, la o maşină parcată pe Bulevardul Tineretului din Sectorul 3 al Capitalei a cuprins alte patru autoturisme, maşinile fiind afectate parţial de flăcări, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a plecat de la o maşină parcată pe Bulevardul Tineretului din Sectorul 3 al Capitalei, precizează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Proprietarul autoturismului a lăsat-o parcată pentru a pleca în altă parte, iar la întoarcere a sesizat că maşina fusese cuprinsă de flăcări. Alte patru autoturisme parcate în zonă au fost afectate de incendiu. Nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au intervenit cu două autoturisme de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide