Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată

Incendiul a plecat de la o maşină parcată

Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată Cinci maşini au cuprinse de flăcări în Capitală. Incendiul a pornit de la o maşină parcată

Un incendiu izbucnit, miercuri seară, la o maşină parcată pe Bulevardul Tineretului din Sectorul 3 al Capitalei a cuprins alte patru autoturisme, maşinile fiind afectate parţial de flăcări, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a plecat de la o maşină parcată pe Bulevardul Tineretului din Sectorul 3 al Capitalei, precizează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Proprietarul autoturismului a lăsat-o parcată pentru a pleca în altă parte, iar la întoarcere a sesizat că maşina fusese cuprinsă de flăcări. Alte patru autoturisme parcate în zonă au fost afectate de incendiu. Nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au intervenit cu două autoturisme de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.