Cinci moduri pentru şoferi de a suporta mai uşor canicula

Există un lucru legat de anotimpul cald pe care lumea îl ignoră atunci când se gândeşte la vară: că nu mai este doar cald, ci chiar canicular. Iată câteva sugestii pentru o toleranţă mai mare a temperaturilor crescute.

Cinci moduri pentru şoferi de a suporta mai uşor canicula Cinci moduri pentru şoferi de a suporta mai uşor canicula

1. Ai grijă unde parchezi. Ştii momentul ăla în care intri în maşină şi nu poţi să atingi nimic pentru că te frigi? Pentru a evita eventualele arsuri, încearcă să cauţi un loc pentru maşina ta cât mai ferit de soare. Dacă nu se poate, aruncă-i o folie din aluminiu pe parbriz.

Sus: AŞA DA. Jos: AŞA NU

2. Elimină eficient aerul cald şi fără ajutorul ventilaţiei maşinii. Să zicem că ziua ta este cât se poate de proastă, aşa că nu doar că nu ai găsit un loc umbrit unde să parchezi, ci ai probleme şi cu aerul condiţionat/ventilaţia maşinii. Nu trebuie să disperi. Deschide geamul pasagerului şi repetă deschide-închide de câteva ori portiera şoferului. Nu, nu trebuie să o izbeşti de fiecare dată, e suficient să-ţi imaginezi că maşina ta e o domnişoară toropită de căldură, iar uşa şoferului este evantaiul dânsei. După vreo zece astfel de mişcări temperatura habitaclului maşinii tale scade cu câteva grade.

Fix aşa

 

Citeşte mai departe sfaturile preţioase aici

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.