Cinci veterani Gordini 8 îşi aniversează ziua la raliu

Cu ocazia aniversării a jumătate de veac de la apariţia sa, cinci exemplare Gordini 8 îşi anunţă participarea la cea de a şaptesprezecea ediţie a Monte Carlo Historique Rally - un motiv destul de bun să ne clătim ochii cu câteva poze de arhivă...

Cinci veterani Gordini 8 îşi aniversează ziua la raliu Cinci veterani Gordini 8 îşi aniversează ziua la raliu

Promitem că o să te „plictisim” cât de curând cu povestea acestei maşinuţe de familie franţuzeşti şi cu varianta ei „extremă” Gordini. Până atunci, aruncă o privire în galeria de poze de mai jos pentru o doză de fascinaţie retro sau, după caz, pentru o doză de nostalgie pură. Gordini-urile sunt destul de rare, însă unul din 10 bunici tot îţi poate povesti păţanii cu Dacia lui 1100. 

Gordini 8 aniversează anul acesta 50 de ani de la debutul său, şi cu această ocazie cinci posesori de Gordini 8 s-au înscris în Monte Carlo Historique Rally, pentru a-şi bea şampania cu stil. În aşteptarea pozelor post-eveniment (care va avea loc în periada 22-29 ianuarie), propunem să ne desfătăm ochii cu câteva imagini de arhivă cu Gordini 8.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.