Cine a fost de vină, şoferul din Vectra sau cel din BMW? VEZI VIDEO

În general, şoferii cu BMW se grăbesc. Dar asta nu înseamnă că şoferii altor maşini ar fi foarte atenţi, cum se întâmplă şi cu cel de la volanul maşinii Opel Vectra. Oare cum se putea evita acest accident dur?

Calitatea foarte slabă a filmării ne împiedică să observăm dacă Opel-ul Vectra de pe prima bandă a semnalizat intenţia de a schimba banda, însă e foarte clar că BMW-ul avea o viteză mult peste cea admisă în zonă, de 40 km/h (după cum se vede ceva mai departe în filmuleţ).

Prin urmare, voi cine credeţi că e de vină în acest accident?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.