Cine a spus că nu poţi să te dai cu kartul pe macadam? VIDEO

Câţiva nebuni frumoşi din statul american California şi-au făcut un mic circuit de macadam pentru karturi. Nu pentru maşini de raliuri, ci pentru karturi. Şi, aşa cum probabil te aştepţi, e foarte distractiv.

Cine a spus că nu poţi să te dai cu kartul pe macadam? VIDEO Cine a spus că nu poţi să te dai cu kartul pe macadam? VIDEO

Karturile sunt creaturi făcute pentru asfalt şi doar pentru asfalt. Cel puţin asta crede toată lumea, chiar şi noi, aici la ProMotor. Dar se pare că există o excepţie de la această regulă, iar nebunii frumoşi care au vrut să facă ceva special cu jucăriile lor pe patru roţi se află tocmai în statul american California.

Acolo, câţiva pasionaţi au făcut un mic circuit de macadam pe care se dau de-a latul cu o pereche de karturi care ar fi trebuit să ajungă la pensie, dar care au primit o nouă viaţă. Şi da, au păstrat cauciucurile slick, aşa că e un festival de glisaje în miniatură.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.