Cine are curaj să confirme că l-a avut pe al 8-lea în maşina lui, are o bilă albă de la noi

Autor: Alexandru Banu 18 sept. 2017 Știri auto
Cine are curaj să confirme că l-a avut pe al 8-lea în maşina lui, are o bilă albă de la noi

 

Câte obiecte şi obiceiuri, atâţia şoferi şi şoferiţe, mari şi mici, buni şi de duminică. Am trecut toţi prin maşina lui bunicu sau prin a părinţilor şi ne aducem aminte cum era “atunci” – termen relative care depinde de vârsta fiecăruia. Până la urmă e bine să ştim chiar şi cei născuţi ieri despre obiectele şi obieciurile de pe timpuri care se regăseau în fiecare comportament de proprietar-şofer.

1. Casetofonul – mai ţii minte când umblai cu stiva de casete prin torpedou sau prin buzunarele uşilor. Când se mai agăţa din când în când banda, când au apărut casetofoanele cu autoreverse (cele care treceau “pe partea cealaltă” automat).

2. CD Player-ul şi magazia de CD-uri – erai tare, next level dacă aveai aşa ceva. Acum, stick-ul USB sau bluetooth-ul cu care conectezi telefonul au mai multă informaţie decât CD-urile cu 12 track-uri.

3. Antena electronică – da, dacă aveai o maşină mai scumpă, era un spectacol să vezi cum iese antena când porneşti radio şi cum se duce la somn după ce opreşti motorul.

4. Pornirea motorului cu cheie – se pregăteşte intrarea în istorie. Acum, chiar şi Duster-ul atât de criticat de toţi antiromânii are pornire cu buton.

5. Alarmele cu 20.000 de tonuri de alertă – cine ştie, cunoaşte. Câte alarme nu aţi auzit la viaţa voastră care făceau ca toate visele la o singură strigare? Te purtau prin toată agenda de tonuri aşa cum făceai la telefonul mobil când selectai ringtone-ul favorit. Unde mai pui că nu se opreau decât după 20 de minute cu celebrul – bip – bip.

 

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide