Cine este românul care şi-a cumpărat noul Aston Marin Valkyrie - FOTO

Valkyrie este un bolid cu performanţe de Formula 1...

Cine este românul care şi-a cumpărat noul Aston Marin Valkyrie - FOTO Cine este românul care şi-a cumpărat noul Aston Marin Valkyrie - FOTO

Aston Martin Valkyrie este un bolid cu performanţe de Formula 1. Are un motor V12 de 6.5 litri ce produce 900 de cai şi are o greutate totală de doar 1000 kg, Valkyrie este o ediţie limitată la doar 150 de exemplare. Printre norocoşii care vor intra în posesia unuia dintre acestea este şi un român. Îl cheamă Bogdan Capuşan, şi este fiul unor magnaţi imobiliari din Cluj. El a postat deja vestea pe Instagram în care anunţă că va fi fericitul posesor al unui asemenea exemplar. Capuşan este colecţionar de maşini rapide şi singurul pilot român participant la cursele internaţionale de GT.

Sursă: Sport.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.