Cinema pentru Yaris

Primul cinematograf în aer liber pentru maşini, intitulat “Yarismatograf” a fost organizat joi seara, în Piaţa Constituţiei.

Cinema pentru Yaris Cinema pentru Yaris
Mai ţineţi minte filmele americane, din anii ’80, în care îndrăgostiţii aveau un first date la un “drive-in cinema”? Aceeaşi idee a fost reeditata de Toyota prin conceptul Yarismatograf , anunţat acum o săptămână.

Aproximativ 80 de maşini Yaris au parcat pe locurile lor şi au vizionat ultimul film al lui Will Smith, “În căutarea fericirii!”, pe un ecran de 80 mp. Sunetul filmului a fost disponibil şi în interiorul maşinii, pe o frecvenţă specială de 96,6 FM. Iar ca meniul să fie complet, nu au lipsit nici popcornul, sucurile şi îngheţata. Pai dacă e car-cinema în aer liber, cinema să fie!

Toyota vrea sa organizeze în viitor şi alte activităţi speciale pentru posesorii de Yaris, care să susţină sloganul “BigSmall: mic, dar cu suflet mare!”.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.