Cineva a creat "patul auto". Probabil pentru şoferii care adorm la volan

Dacă situaţiile în care aţi fost nevoit să dormiţi în maşină - de voie sau de nevoie - vă trezesc nostalgii, aflaţi că experienţa poate fi repetată într-un mediu controlat şi mult mai confortabil.

Cineva a creat "patul auto". Probabil pentru şoferii care adorm la volan Cineva a creat "patul auto". Probabil pentru şoferii care adorm la volan

Poartă denumirea de Consolatio Car Bed şi este produsul studioului de design interior Morgann Paull, iar la prima vedere pare locul potrivit de odihnă pentru un pilot de raliuri sau din Formula 1.

Greşit. Patul poate fi comandat de orice pasionat de automobile, pentru o sumă "modică" de 3.999 de dolari, iar posesorul primeşte de fapt un produs 2 în 1. Să vă explicăm despre ce este vorba: producătorul spune că patul Consolatio este ideal pentru cei care preferă să citească şi să se uite la televizor din pat. Asta pentru că cele două scaune de maşină dotate cu tetiere şi cotieră se angajează să-ţi susţină spatele mai ceva ca un scaun sport.

Evident, se poate dormi normal în Consolatio, lucru de preferat în locul unui pui de somn (permanent) tras la volan, iar după cum arată patul, integrarea sa într-un apartament decorat cât de cât modern ar trebui să fie destul de facilă.

Voi v-aţi putea odihni în aşa ceva?

Sursa: Morgann Paull, Blocmag

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.