Cineva a făcut o cutie de viteze funcţională din Lego - VIDEO

Videoclipul de mai jos este dovada ...

Videoclipul de mai jos este dovada că oamenii, oricât de bătrâni ar fi, au momente în care se comportă ca nişte copii. Altfel de ce ar încerca cineva să facă o cutie de viteze cu şase trepte din piese Lego? Şi nu doar că arată ca o cutie de viteze, dar şi funcţionează ca una adevărată.

Bineînţeles, pentru că schimbătorul de viteze e mult prea mic pentru mâinile unui om, creatorul acestei minunăţii a folosit două servomotoare şi o telecomandă pentru selectarea treptelor. Şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, totul e la vedere, aşa că poţi arăta oricui cum funcţionează o transmisie manuală cu şase viteze.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.