Cineva a făcut un birou cu faţă de Bugatti Veyron, pe care oricine îl poate cumpăra

Acum că producţia de Veyron s-a oprit, după zece ani de viaţă, un studio din Polonia a scos pe piaţă un birou care împrumută faţa celebrului hypercar.

Cineva a făcut un birou cu faţă de Bugatti Veyron, pe care oricine îl poate cumpăra Cineva a făcut un birou cu faţă de Bugatti Veyron, pe care oricine îl poate cumpăra

Un studio din Polonia a creat un birou care te aşteaptă de fiecare dată la serviciu cu o faţă de Bugatti Veyron. De fapt, e vorba despre Design Epicentrum, acelaşi studio care a scos pe piaţă în 2013 biroul „sfert-de-Murcielago”.

Probabil ai văzut deja în poze că de pe grila radiatorului lipseşte logoul Bugatti, iar asta ne face să credem că micul studio polonez nu are chiar toate drepturile ca să construiască acest birou. Dar, chiar şi aşa, am rămas cu impresia că nu ar arăta prea rău la recepţia unui atelier de tuning pentru maşini de lux (iar acesta e doar un exemplu).

Preţul nu e public, dar oricine vrea să îşi cumpere aşa ceva poate să îi contacteze direct pe creatorii săi,

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.