Cineva a filmat, în slow-motion, cum fuge publicul de o maşină de raliu ieşită de pe traseu (VIDEO)

E aproape ca un film de acţiune, în care aştepţi să se întâmple ceva rău.

Cineva a filmat, în slow-motion, cum fuge publicul de o maşină de raliu ieşită de pe traseu (VIDEO) Cineva a filmat, în slow-motion, cum fuge publicul de o maşină de raliu ieşită de pe traseu (VIDEO)

În sporturile cu motor, se mai întâmplă şi accidente. E inevitabil.

De exemplu, la raliul Rzeszowski din Polonia, pilotul Łukasz Byśkiniewicz a pierdut controlul Clio-ului său şi s-a îndreptat ca un tren către zona în care stăteau spectatorii. Partea interesantă e că cineva a filmat întreaga întâmplare în slow-motion, iar partea bună e că nimeni nu a fost rănit.

VIDEO:

P.S. Felicitări bărbatului care a ales să meargă împotriva curentului.

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.