Cineva a pus în scenă un Mad Max cu karturi şi puşti de paintball. Şi arată demenţial! VIDEO

Devin Graham, cunoscut sub porecla de devinsupertramp pe YouTube, este unul dintre realizatorii cei mai inovatori de pe internet, clipurile sale video cu karturi fiind urmărite de sute de mii de persoane. Ultima lui realizare întrece, însă, orice închipuire.

Cineva a pus în scenă un Mad Max cu karturi şi puşti de paintball. Şi arată demenţial! VIDEO Cineva a pus în scenă un Mad Max cu karturi şi puşti de paintball. Şi arată demenţial! VIDEO

E oare posibil să faci o punere în scenă la fel de bună precum un film de zeci de milioane de dolari, doar cu nişte karturi şi câţiva cascadori entuziaşti? Devin Graham ne arată că e posibil, cu un buget de mii de ori mai mic decât cel pe care l-au avut la dispoziţie producătorii filmului Mad Max: Fury Road.

Cei de la Warner Brothers Games i-au angajat pe Devin şi prietenii lui pentru a promova noul joc Mad Max, bazat pe aventurile din film, prin producţia unui trailer. Atâta doar că, în loc de maşini de sute de cai-putere, au fost folosite Go-karturi obişnuite, foarte interesant modificate pentru a semăna cu vehiculele fantastice din film. În loc de puşti şi mitraliere au fost folosite puşti de paintball, iar în loc de actori plătiţi cu milioane de dolari, au fost folosiţi câţiva cascadori şi gaşca obişnuită a lui Kevin. Aproape că ne vine să facem şi noi aşa ceva, în Dobrogea...

Iar trailerul cu karturi care a ieşit depăşeşte cele mai înalte aşteptări. Judecaţi voi înşivă!

Dacă ţi-a plăcut, îţi reamintim că aici poţi vedea şi cele mai fantastice maşini din Mad Max: Fury Road!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.