Circ în trafic. Şofer prins circulând cu maşina radiată: ”De vă dădeam 50 de euro tăceaţi din gura” - VIDEO

În cadrul unor controale de rutină efectuate de poliţiştii rutieri din...

Circ în trafic. Şofer prins circulând cu maşina radiată: ”De vă dădeam 50 de euro tăceaţi din gura” - VIDEO Circ în trafic. Şofer prins circulând cu maşina radiată: ”De vă dădeam 50 de euro tăceaţi din gura” - VIDEO

 


În cadrul unor controale de rutină efectuate de poliţiştii rutieri din Timişoara, a fost depistat un bărbat care circula cu maşina radiată, scrie Voceatimisului.ro

În noaptea de 6 spre 7 august 2016, un bărbat aflat la volanul unui microbuz cu numere de Italia a fost oprit de poliţie pentru a-i fi verificate documentele. Căutând în baza de date, oamenii legi au aflat că maşina figura ca radiată în Italia, aşa că i-au ridicat numerele de înmatriculare. 

FOTO

Când şi-au dat seama că le vor fi luate numerele, cei din microbuz au început circul. Cum s-a desfăşurat acesta puteţi vedea în clipul de mai jos. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.