Circuit de off-road deschis la 30 de km de Bucureşti - VIDEO

Pentru că suprafaţa TCS Racing Parc ...

Circuit de off-road deschis la 30 de km de Bucureşti - VIDEO Circuit de off-road deschis la 30 de km de Bucureşti - VIDEO

Pasionaţii de off-road au de acum la dispoziţie un nou circuit la câţiva km de Capitală, lângă Ciolpani. Circuitul se află în incita bazei sportive TCS Racing Park şi are o lungime de peste 1.200 m, cu 20 de rampe în urcare şi coborâre, dintre care 9 sunt pe diagonală, 10 sunt drepte şi o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion.

De asemenea, pista include şi un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri şi o adâncime de 50 centimetri. Înclinaţia rampelor variază între 15 şi 40 de grade.

”Este un proiect la care ne-a gândit de ceva vreme şi pentru că suprafaţa TCS Racing Parc ne permite, am hotărât să facem un circuit şi pentru cei pasionaţi de off-road 4x4, nu doar pentru motociclişti. Circuitul este cel mai lung din ţară la ora actuală şi este destinat atât amatorilor cât şi profesioniştilor”, spune Adrian Răduţă, multiplu campion naţional şi Est-European la motocros şi proprietar TCS Racing Parc.

VIDEO

Sursă: evz.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.