Circulaţia din tot Bucureştiul, pe butuci din cauza unui singur şofer

Şoferi ireponsabili în Capitală

Circulaţia din tot Bucureştiul, pe butuci din cauza unui singur şofer Circulaţia din tot Bucureştiul, pe butuci din cauza unui singur şofer

Am spus-o de o mie de ori şi o repetăm. Şoferia şi responsabilitatea nu sunt noţiuni care merg împreună. Pot fi şoferi buni sau slabi şi complet iresponsabili. Unul dintre ei a ajuns azi pe Facebook şi s-a făcut de râs în tot Bucureştiul. Şi poate doare mai rău decât amenda şi dosarul cuvenite. El a parcat maşina în zona bisericii Sf. Gheorghe şi a paralizat traficul. Zeci de tramvaie au făcut coadă în urma lui. Şi e o zonă pe care o cunoaştem şi-i dăm dreptate primarului S3 când spune că sunt parcări cu plată în zonă. Robert Negoiţă a făcut public pe Facebook incidentul şi a pus şi poză cu maşina cu tot cu număr de înmatriculare. Poliţia Locală S3 şi Brigada Rutieră au rezolvat situaţia şi acum şoferul riscă dosar penal din cauza blocării unui mijloc de transport în comun (în speţă RATB).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.