Citroen 2CV

Site-ul www.autoexpress.co.uk anunţă revenirea pe piaţa auto a lengendarului Citroen 2CV.

Citroen 2CV Citroen 2CV
Pe site-ul britanic www.autoexpress.co.uk au apărut primele informaţii cu privire la un eventual nou model Citroen 2CV. La fel cum o serie de producători au readus în actualitate modele istorice, precum Volkswagen Beetle sau Fiat 500, Citroen reînvie modelul 2CV. O maşină greu încercată de perioada tulbure a Celui De-al Doilea Război Mondial, a văzut pentru prima dată lumina zile pe 8 octombrie 1948, la Salonul Auto de la Paris.

Noul model păstreză design-ul vechii maşini, dar într-un "înveliş" modern. Se pare că platforma tehnică pe care va fi construit 2CV va fi împrunutată fie de la Citroen C3, fie de la C4, momentan nefiind o certitudine acest aspect. Citroen 2CV va fi poziţionat deasupra lui C3 în gama Citroen, cu un preţ premium. Sursele site-ului www.autoexpress.co.uk indică faptul că o versiune concept va fi facută public în 2009.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.