Citroen 2CV - schiţe

Mini şi Fiat 500 vor fi concurate, în viitorul apropiat, de reîncarnarea miticului Citroen 2CV. Cei de la infomotori.com ne dau o idee despre cum ar putea arăta noul model.

Citroen 2CV - schiţe Citroen 2CV - schiţe
Apărut în 1939, micul Citroen 2CV şi-a făcut un renume prin simplitatea şi robusteţea concepţiei, dar şi prin imaginea simpatică, care a influenţat generaţii întregi de francezi.

Noul model urmează să beneficieze de platforma tehnică a viitorului Citroen C3 (de fapt, este vorba despre platforma noului Peugeot 207) şi va adopta un stil îndreptat spre life-style, deci preţul redus nu va fi printre priorităţi. La nivel tehnic, s-ar putea ca noul model să beneficieze de tehnologia hibridă, motorului electric alăturndu-i-se cunoscutul HDI de 1,4 litri. Mai multe imagini prelucrate pe calculator pe infomotori.com.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.