Citroen apelează la arma secretă

Un dealer Citroen din China se poate lăuda cu cel mai atractiv agent de vânzări, Vivi, frumoasă chinezoaică, angajată a DongFeng-Citroen, fiind desemnată Miss Vânzătoare de Maşini.

Citroen apelează la arma secretă Citroen apelează la arma secretă
Miss Vânzătoarea de MaşiniSe pare că frumoasa Vivi la doar 21 ani are un succes extraordinar în ceea ce face, mai ales în relaţiile de afaceri cu persoane de sex masculin. Una din strategiile de a vinde maşini ar putea fi cea cu deschiderea câtorva nasturi de la bluză sau scăparea pixului, un artificiu de dezarmare al oricărui bărbat care intră în showroom pentru a îşi alege o maşină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.