Citroën - Arsenal contract pentru sezonul 2008 - 2009

Citroën a încheiat un contract de exclusivitate cu Arsenal prin care va furniza clubului londonez modele precum: citadina C1, C4 coupe, C4 Picasso, noile modele C5 si Berlingo Multispace.

Citroën - Arsenal contract pentru sezonul 2008 - 2009 Citroën - Arsenal contract pentru sezonul 2008 - 2009

Citroën va furniza clubului de fotbal atât modele de persoane cât şi modelele utilitare ca Berlingo, Jumpy şi Jumper care vor fi folosite pentru transportul jucătorilor şi a echipamentului.

Producătorul francez de maşini devine astfel unicul furnizor de vehicule al Arsenal, contractul fiind încheiat pe o perioada de 3 ani.

Viitoarele echipamente ale fotbaliştilor vor purta numele producătorului de maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.