Citroen Berlingo - propulsie electrică

PSA Peugeot Citroen şi Venturi vor lansa cu ocazia show-ului EVER 2008 (Electric Vehicles and Renewable Energies show) din Monaco, primul Citroen Berlingo cu propulsie electrică.

Citroen Berlingo - propulsie electrică Citroen Berlingo - propulsie electrică
Citroen Berlingo cu propulsie electrică va avea o automonie de aproximativ 100 km fiind sufucienţi pentru utilizarea zilinică în marile metropole ale lumii. Cei de la Venturi au dezvoltat special pentru Berlingo un sistem de propulsie electric foarte compact, toate elementele acestuia fiind montate în compartimentul motor.

Poşta Franceză şi-a arătat deja interesul pentru acest Citroen Berlingo electric, manifestându-şi dorinţa de a achiziţiona 500 de maşini.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.