Citroen C-Crosser în România

Citroen C-Crosser, prezentat în premieră pentru România la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti 2007, este disponibil din luna mai şi în showroom-urile din România.

Citroen C-Crosser în România Citroen C-Crosser în România
Citroen C-Crosser în RomâniaÎn România, Citroen C-Crosser este propus în două versiuni de motorizare: 2,4i cu 170 CP, asociat fie unei cutii de viteze manuală, fie automată şi 2,2 HDi cu 160 CP şi o cutie de viteze manuală, şi trei niveluri de echipare: X, SX şi Exclusive.

Preţul noului Citroen C-Crosser variază între 27.276 euro cu TVA inclus pentru varianta 2,4i de 170 CP cu nivel de echipare X, până la 35.841 euro cu TVA inclus pentru varianta 2,2 HDi de 160 CP cu nivelul de echipare Exclusive.

Citroen C-Crosser în RomâniaMotorul diesel de 160 CP oferă un maximum de cuplu chiar şi la regim scăzut (380 Nm la 2000 rot/min), contribuind la confortul şi plăcerea călătoriei pentru pasageri şi şofer şi poziţionând C-Crosser la un nivel înalt pe segmentul său. Datorită transmisiei integrale cu selector de mod, Citroen C-Crosser prezintă un comportament rutier dinamic şi eficient pe orice tip de carosabil, asigurând o ţinută de drum ireproşabilă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.