Citroen C3 Connecting

Seria specială Citroen C3 Connecting atrage atenţia prin designul avangardist şi lista bogată de dotări standard.

Citroen C3 Connecting Citroen C3 Connecting

Ediţia specială a modelului C3 se adresează clienţilor cu mod de viaţă dinamic şi activ. Aceasta serie limitată se remarcă prin elementele de design: finisaje cromate - grila radiatorului, mânerele portierelor, ornamentele geamurilor şi suportul retrovizoarelor, geamurile spate fumurii şi jantele Nuclear, inspirate de la DS3. Plăcerea la volan este completată de pachetul "Connecting box" ce include o mufă USB, pentru a putea conecta o sursă audio auxiliară (iPod, MP3 player, memory stick) şi a asculta muzica favorită, o priză de 12V, o conexiune Bluetooth, ce include funcţia handsfree pentru mai multa siguranţă în trafic, şi un radio CD cu funcţie MP3.

La bordul seriei speciale planşa de bord poate fi personalizată în două culori, în funcţie de culoarea caroseriei: negru strălucitor sau alb. Parbrizul Zenith este şi el disponibil pentru o experienţă unică. Acest parbriz se întinde până aproape de jumătatea plafonului permiţând ca luminii naturale să intre în habitaclu.

Citroen C3 Connecting se situează la cel mai bun nivel şi în ceea ce priveşte siguranţa. Este echipat standard cu ABS şi sistem de asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU), şase airbaguri (frontale şofer şi pasager, laterale tip torace, cortină faţă / spate). Dispune de cruise control în echiparea standard iar ESP-ul este disponibil ca dotare opţională.

Citroen C3 Connecting este disponibil cu trei versiuni de motorizare: două pe benzină, 1.4i 75 CP şi 1.4 Vti 95 CP, cărora li se alătură un motor diesel, 1.4 Hdi 70 CP dotat cu filtru de particule.

Citroen C3 Connecting poate fi comandat în reţeaua Citroën din România. Preţurile încep de la 10.790 Euro (TVA inclus) pentru modelul echipat cu motorul 1.4i 75 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.